Kom igång!

AIP – Ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka. AIP är ett kraftfullt verktyg att ta till för att balansera kroppens immunsystem, läka tarmslemhinnan och förbättra tarmfloran. Efter ditt köp har du tillgång till föreläsningen i 30 dagar.

Innehåll

Det autoimmuna protokollet är en elimineringskost som kan hjälpa kroppen att läka från olika typer av kroniska inflammationer genom att stötta och balansera immunförsvaret.

I föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du startar, anpassar och genomför det autoimmuna protokollet. 

Den vänder sig till dig som har problem med inflammation, en krånglande mage, allergier eller någon typ av autoimmun sjukdom. 

Du får också praktiska tips om AIP-kost och förståelsen för hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Välkommen!